ΕΛΛΗΝΙΚΑ   ENGLISH

Σύντομες Χρήσιμες Πληροφορίες για την Σκηνή Οροφής Αυτοκινήτου

Για να τοποθετήσουμε μια σκηνή οροφής αυτοκινήτου σε μία σχάρα αυτοκινήτου είναι μια διαδικασία σχετικά απλή εύκολη και γρήγορη. Στην ουσία η σκηνή βιδώνει πάνω στην σχάρα με ένα σύστημα που αποτελείται  8 ή 10 βίδες. Ωστόσο  είναι σημαντικό να υπάρχει και  ένα δεύτερο άτομο για να βοηθήσει στην μεταφορά και την τοποθέτηση της σκηνής πάνω στην σχάρα.


Επειδή ακόμα και η πιο ελαφριά σκηνή οροφής είναι 50 κιλά και έχει και όγκο, είναι απαραίτητο, τουλάχιστον στο αρχικό στάδιο, η βοήθεια από έναν ακόμα άνθρωπο.   Σηκώνουμε την σκηνή οροφής από το πάτωμα και την τοποθετούμε πάνω στην σχάρα του αυτοκινήτου. Ενσωματώνουμε το σύστημα με τις βίδες στην κάτω μεριά της σκηνής , και  βιδώνουμε τα παξιμάδια πάνω στην σχάρα του αυτοκινήτου. Στο σύνολο της είναι μια διαδικασία όχι πάνω από μισή ώρα.  Τον ίδιο χρόνο και διαδικασία θέλουμε και  όταν θέλουμε να την αφαιρέσουμε.

Μια σκηνή οροφής  έχει μέσα στην συσκευασία ότι χρειάζεται ( προϋποθέτει να υπάρχει σχάρα αυτοκίνητου)  για να τοποθετηθεί και να  χρησιμοποιηθεί την επόμενη στιγμή. Δηλαδή υπάρχει :

  •  Το ύφασμα, δηλαδή η σκηνή  με τα φερμουάρ, κουνουπιέρα, παράθυρα, εσωτερικές τσέπες κτλ, 
  • Το σώμα δηλαδή τα μέρη από αλουμίνιο και πολυεστερικό , σκελετός ,  το πάτωμα, το κουβούκλιο καθώς και το κομμάτι αυτό που βιδώνει πάνω στο αυτοκίνητο.
  • Το στρώμα της σκηνής , που μένει μόνιμα μέσα και το οποίο αφαιρείτε για να πλυθεί. Πάντα καλό είναι να χρησιμοποιούμαι έξτρα σεντόνια.
  • Η σκάλα αλουμινίου τηλεσκοπική.
  •  Εργαλεία τοποθέτησης  βίδες και περιφερειακά οδηγίες χρήσης κτλ

Από την ώρα που θα κάνουμε Unboxing  μια σκηνή οροφής η διαδικασία τοποθέτησης είναι πολύ απλή , κατανοητή και εύκολη. Στην ουσία είναι ακριβώς η ίδια διαδικασία με αυτην που κάνουμε και για τις μπαγκαζίερες οροφής.