ΕΛΛΗΝΙΚΑ   ENGLISH

Προορισμοί


Ετοιμάσου για Road Trip – Roof Top Tent Adventure... Μεταμόρφωσε το αυτοκίνητο σου σε Motor-Home Όχημα!

Η Roof Top Tent δεν ήρθε για να αντικαταστήσει το αγαπημένο κλασικό camping, την αίσθηση της σκηνής, την απόλυτη ελευθερία της αιώρας  ή την αίσθηση της επαφής με την φύση με όποιον εξοπλισμό θέλει ή προτιμάει ο κάθε άνθρωπος, ακόμα και  χωρίς καθόλου εξοπλισμό. 

Η φιλοσοφία παραμένει ακριβώς η ίδια δηλαδή η ανάγκη να βρεθούμε στην φύση όσο πιο συχνά γίνεται για όσο πιο μεγάλα χρονικά διάστημα μπορούμε, αφήνοντας πίσω το μικρότερο αποτύπωμα, ή αν είναι δυνατόν και καθόλου αποτύπωμα.  

Η σκηνή οροφής αυτοκινήτου δεν ήρθε για να αντικαταστήσει την φιλοσοφία του BackPacking, του Trekking, του να ταξιδεύεις με το ποδήλατο, με μία μοτοσικλέτα, με ένα κανό ή και να αλλοιώσει την βάση όλων αυτών την μεγάλη ιδέα της ελεύθερης κατασκήνωσης. Η Σκηνή Οροφής Αυτοκινήτου ήρθε για να κάνει το όνειρο του Road Trip εύκολο και οικονομικό. Με μία κίνηση μετέτρεψε το αυτοκίνητο σου σε ένα motor home, σε ένα Road Trip όχημα έχοντας σαν πιο χαρακτηριστικό Motor Home παράδειγμα αυτό  της χελώνας και του σαλιγκαριού. 

Ξεκίνα το ατελείωτη περιπέτεια ενός Road Trip, χωρίς το ακριβό κόστος της αγοράς και συντήρησης & μετακίνησης ενός τροχόσπιτου ή ενός αυτοκινούμενου!

Αυτό που χρειάζεστε μόνο είναι να υπάρχουν οι μπάρες οροφής ή σχάρα  οι οποίες  vα είναι ομαλές και επίπεδες και όχι τοξωτές. Εξόπλισε το αυτοκίνητο σου με μια Σκηνή Οροφής Αυτοκινήτου, μεταμόρφωσέ το σε ένα Motor Home όχημα και ετοιμάσου για Road Trip. Χωρίς το ακριβό κόστος αγοράς και συντήρησης και μετακίνησης ενός τροχόσπιτου, αυτοκινούμενου.

Προορισμός Road Trip Κεντρική Εύβοια

Προορισμός Road Trip Κεντρική Εύβοια

Spot Παραλία Χιλιαδού

Ελεύθερο Κάμπινγκ Ιδανικός Προορισμός για Τριήμερο ή ΣΚ

Περισσότερα ›

Προορισμός Road Trip Πελοπόννησος 

Προορισμός Road Trip Πελοπόννησος 

Spot Παραλία Γιανισκάρι 

260 χιλιόμετρα και 3 ώρες από την Αθήνα , λίγο μετά την Πάτρα, είναι η παραλία Γιανισκάρι, ιδανικός προορισμός για  ελεύθερο κάμπινγκ.

Περισσότερα ›

Προορισμός Road Trip Κεντρική Εύβοια

Προορισμός Road Trip Κεντρική Εύβοια

Spot Παραλία Λιμνιώνας

Επειδή δεν υπάρχουν οργανωμένα Κάμπινγκ σε κοντινή περιοχή, η παραλία Λιμνιώνας Ευβοίας, αποτελεί έναν μοναδικό προορισμό για διαμονή δίπλα στην παραλία.

Περισσότερα ›